joi, 29 mai 2014

Google Adsense

In momentul in care iti creezi un blog personal, sau ai un proect in realizarea unui website, trebuie sa ne gandim si la cum sa castigam cu el. Pentru asta exista Google Adsense, o optiune foarte buna de a castiga multi bani prin afisarea reclamelor Adsense pe blogul sau site-ul tau.

Personal folosesc Adsense inca de acum circa 4 ani, si pot spune ca am avut venituri de peste 10.000 de euro. Tin sa mentionez ca pentru a putea participa la programul celor de la Adsense, trebuie neaparat sa ai un site cu minim 100 de vizitatori unici.

Odata ce ai blogul creat, trebuie sa te inscrii la urmnatoarea adresa de url:  https://google.com/adsense . Ai mare grija, inainte sa dai requestul, sa completezi toate campurile goale cu date reale, si sa citesti cu foarte mare atentie Termenii si Conditiile programului. Acestea le puteti gasii la adresa http://www.google.com/intl/en/policies/.

Adsense nu accepta site-uri ilegale, de muzica, video sau filme. Inca un lucru important este acela de a nu va da clickuri singuri pe propria reclama. Acest fapt duce la inchiderea contului, el nemaiputand fi activat ulterior.
V-am atasat mai jos o poza a unui prieten, care prin diferite metoda realizeaza cat realizeaza....


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu