luni, 2 iunie 2014

Cum luam mai usor examenul auto la proba teoretica

Multa lume se intreaba ce trebuie sa faca pentru a trece cu mai mare usurinta de proba teoretica a examenului auto.
 Raspunsul este unul simplu..trebuie sa invatati legislatia rutiera, incluzand tot pe diferitele capitole, sau cel putin citita de doua ori, iar mai apoi rezolvarea a cat mai multor chestionare auto, fie cumparate din magazine , fie ca doriti sa le faceti online (sunt nenumarate siteuri ce va pun la dispozitie acest lucru ex: drpciv.ro).

Mai nou fata de anii trecuti este faptul ca proba teoretica pentru sustinerea examenului auto, este o proba computerizata, in care cei care sustin testul trebuie sa realizeze cele minim 22 de intrebari corecte din cele 26, la un calculator. (pe vremea mea dadeam cu pixul si foaia in mana,dar fiind acum 'europeni'...).

Multi dintre cei care sustin proba teoretica pica in proportie de 65-70% datorita faptului ca iau acest examen prea superficial considerandu-l foarte usor, insa nu este asa. Recomandarea mea este sa realizati cat mai multe chestionare auto online, direct pe siteul oficial al drpciv.ro, si astfel cu siguranta veti trece mult mai usor peste acest test din viata dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu